Автор Тема: Марихуана - вредна при МС  (Прочетена 3271 пъти)

Неактивен dream

  • Administrator
  • Newbie
  • *****
  • Публикации: 14
  • Karma: +0/-0
  • Пол: Жена
    • Профил
Марихуана - вредна при МС
« -: 16 март 2020 14:24:49, понеделник »
Марихуана е вредна. Международната класификация на болестите е безпощадна- марихуаната УБИВА нервни клетки. Освен другите вреди, тя води и до психическа зависимост, да отключи някои психични заболявания, да отключи и някои други заболявания, като например ортостатична хипотония (рязко спадане на кръвното налягане).

Разбира се, зависимите може да не се осъзнават като такива. И при наркотиците го има същият проблем (затова и гробищата се пълнят и с наркомани- дали не биха търсили лек приживе, ако се осъзнаваха накъде са се запътили).

Ей на, някои се опитват да изкарат марихуаната средство за лечение на МС. А наскоро други, те впрочем периодично натискат, тази отрова да се легализира. Като в Холандия.

За Холандия, наскоро бил в Амстердам познат, разказа следното. Доста от хората вървели по улиците явно неадекватни. Навсякъде се носела смрад на тоалетна (така миришело от тревата). Мръсен канал, до него наклечали в мръсотията зомбита, пафкат.

Продължавам да считам, че едно от малкото хубави неща, които все още не са съсипани в България, това е че марихуаната не е легализирана. Под никаква форма. Дано не бъде легализирана нито тя, нито кой да е наркотик никога.

А що се отнася до МС, нека няма заблуди. Марихуана НЕ Е лекарство за МС. И при положение, че тя доказано УБИВА НЕРВНИ КЛЕТКИ, като същото прави и МС, то всякакви твърдения, че забавяла МС, третирам като лъжа, целяща да облагодетелства някои кръгове за сметка на доувреждането на болните. Това, за съжаление се случва като факт в някои европейски държави. Черна точка за тяхното здравеопазване е.